John Verbree - Kunstenaar

Info

een werk kopen

Voor prijzen: stuur een bericht via de contactpagina: vermeld even om welk werk het gaat. De werken op de site met de aantekening (NTK) zijn niet (meer) te koop.

Of: Maak gebruik van de mogelijkheid om het werk eerst te huren (zie onder).

Digitale werken kunnen worden afgedrukt op canvas. Dit kan in vele formaten, maar is wel afhankelijk van de resolutie van de oorspronkelijke foto (het aantal piksels).Informeer gerust naar de mogelijkheden.


een werk huren

Huren kan een uitkomst zijn, als u wilt weten of het betreffende werk in uw interieur past. Met name bij grotere en/of duurdere werken is dat prettig.

Huren is ook een oplossing als u niet wilt kopen, maar toch enige tijd een kunstwerk aan de muur wilt hebben.

Een huurtermijn is drie maanden.

De huurprijs van een werk bedraagt 5% van de verkoopprijs (per drie maanden). Bij retourneren van het werk voordat een termijn is verstreken geldt deze (minimum) huurprijs.

Verlenging is mogelijk voor opnieuw drie maanden. De maximale huurtermijn is een jaar. Eerder terugbrengen of kopen is natuurlijk altijd mogelijk.

Bij aankoop van het werk aansluitend aan de huur, geldt een korting van 5% op de verkoopprijs. In de eerste huurperiode kan het werk dus zonder extra kosten worden gekocht.

U kunt uiteraard meerdere werken tegelijk huren.

Laat eventueel iets horen via de contactpagina.